Tuesday, February 15, 2011

Yeah Basic Thing Done

Tak sampai 24 jam dah tak sabar nak buat post kedua. Baru je post entri pertama sudah mengenal erti seronok dalam berblogging ni Tiba2 dtg semangat nak buat gambar letak kat atas. Walaupun simple tapi nampak bersemangat bila tengok watak anime kegemaran iaitu Ueki Kousuke kat atas tu.. yah.. 

Boleh tak bagi ed list apa yang patut ada pada sesebuah blog supaya nanti ed dapat nak puaskan hati semua orang semasa berkunjung di blog baru ed ni. 

Salam perkenalan sekali lagi daripada Ed Kousuke kepada anda semua dan juga salam maulidur rasul buat semua umat Islam kat dunia ni..

4 comments:

The Crow Empire said...

Semangat? Bagus2. Ape kata klau Ed gunakan semangat tu untuk belanja sy makan. koh3..

Yang penting ada unsur Humor. Sebab humor itu penerimaan Umum. keh3..

(^____^)

Ed Kousuke said...

The Crow..
Belanja makan.. takdehal la.. haha.. tapi tunggu la ed bergaji dulu ya..

diana said...

eh!!bloglist mana??
hehhe..
tak keluar pun..
ke tak de lagi..
tak pe..slow2..
apa yang perlu ada pada blog??
entry yang best!!hehhe

Ed Kousuke said...

oo.. bloglist penting juga ye.. insyaallah dalam masa terdekat ni psg bloglist.. nak masuk tak?? haha