Monday, February 14, 2011

Ed Juga Punya Cerita

Ehem-ehem. testing-testing 1 2 3. percubaan keyboard.. Yah akhirnya, dapat juga ed blog sendiri. di waktu yang agak sibuk dengan berbekalkan bb yang slow ni dengan mozilla musang api yang memang gerenti slow tabahkan hati juga untuk punya blog sendiri..

Seronok la tengok orang semua ada blog.. nak rasa juga punya blog sendiri untuk melepaskan tekanan kan.. Oleh sebab masih baru lagi.. harap ada yang sudi menolong ed dalam dunia blog ni. haha. malu lak rasanya nak kuar post pertama ni. maklum la. entah ada orang tengok ke tak..

Apa yang perlu dan tak perlu ye nak letak dalam blog? konpius la pulak. sebab tengok-tengok banyak blog lain caranya. jadi susah nak ikut mana satu. takkan nak combine semua kan..  haha,, apa pun mengharap pada yang lama membantu yang baru ya..

Sebelum terlupa.. selamat menyambut maulidur rasul ye..

p/s: masih taktau nak gayakan penulisan. susah gak nak buat identiti sendiri ni rupanya.. haha


8 comments:

muhdzahari said...

selamat berblog. jangan jadi macam saya. kadang-kadang bersawang jugak bila takde idea. hehehe :)

Syuk Ry said...

mer ketupat bro x der pon.. ahak2..

Ed Kousuke said...

muhdzahari..
haha.. mekasih.. sokongan anda amat diperlukan..

Syuk Ry..
la kan suruh dtg rumah.. bukan dtg sini.. haha

Laili said...

tahniah sebab dah ada blog sendiri & teruskan menulis & berkongsi :)

izwanyusof said...

owh.. selamat datang ke blog.. template ko kemas.. nice2..

Ed Kousuke said...

laili...
thnx.. n thnx again for everything.. haha

izwan..
nice? haha.. biasa2 je bro.. blog bro lagi nice

The Crow Empire said...

Slamat berblog ek. Jangan tulis yang ngarut2 tau. Tulis yg bukan2 takpe. Keh3..

(^___^)

Ed Kousuke said...

The Crow..
haha.. baik boss.. gerenti yang bukan2 saja lepas ni..